Waarom werk je bij Hands on?Afbeelding
Dit heeft allereerst een hele praktische kant: mijn vorige werkgever ging ermee stoppen, dus ben ik gaan solliciteren. Ik ging zoeken op een commerciële functie waarin affiniteit met techniek/ IT naar voren kwam. De manier waarop de vacature bij Hands on was geschreven sprak me aan. Hands on kwam informeel over. Ik ben de website ook gaan bekijken, en toen voelde de beslissing om te solliciteren goed.

Wat vind je het leukst aan je werk?
Het werken aan grotere deals. Je zit in de offertefase continu in een tweestrijd: wat is het beste voor Hands on, en wat is het beste voor de klant. Hierin moet je een middenweg vinden. De deal moet meerwaarde bieden voor de klant (de klant moet er echt beter van worden), maar ik wil ook een interessante marge kunnen maken op een project. Dat spanningsveld vind ik erg leuk!

Kun je me wat meer vertellen over een project of een deal waar je trots op bent?
Dat is een combinatie van projecten. We zijn nu bezig met de promotie van SkyKick, een back-up tool voor Office 365 licenties. Hier deden we nog niet zoveel mee, maar eind vorig jaar heb ik samen met onze toenmalige marketeer een actie opgezet om SkyKick verder te promoten bij de zorgklanten. Een aantal klanten hebben SkyKick afgenomen, en dat geeft dan ook voldoening. We zijn op dit moment nog met meer klanten bezig.
Verder heb ik een paar maanden terug zelf een offertetool gemaakt waarmee we makkelijk offertes kunnen opstellen. Hier ben ik trots op, omdat ik deze tool zelf heb gemaakt.

Wat valt je op aan Hands on in vergelijking met je vorige werkgever?
Ik kom van een bedrijf met 3 man personeel, en Hands on is dan echt een professionele organisatie. Soms met wat langere lijnen, maar dat kun je moeilijk voorkomen. De sfeer/ cultuur is heel goed bij Hands on. Als er echt dingen zijn waar medewerkers mee zitten, dan worden die ook opgelost.

Welke opleidingen heb je bij Hands on gevolgd?
Ik heb een aantal licentietrainingen gevolgd bij Tech Data. Ook heb ik van de zomer verschillende salestrainingen gevolgd. Verder heb ik een training effectieve communicatie gevolgd bij Natascha Teeuw van Papier is passé.

Waar wil je beter in worden?
Ik wil mijn kennis over Azure vergroten. Hier weet ik nog te weinig vanaf, vind ik zelf. Ik heb intern van een collega wel een korte training gehad over Azure, maar ik zou er graag meer over willen weten. Ik zou ook graag meer willen leren over het goed adviseren van klanten.

Waar kunnen jouw collega’s jou voor wakker maken ’s nachts?
Ik word ’s nachts liever niet wakker gemaakt, haha! Misschien voor een goed feestje. Als ik in de stemming ben dan kom ik daar mijn bed wel voor uit.