Jouw toekomstige collega's

Vanwege de continue groei van onze organisatie, zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe en gemotiveerde medewerkers. Maar hoe is het nu eigenlijk om bij Hands on te werken? En wie kunnen dat nu beter vertellen dan onze huidige medewerkers? In het menu lees je interviews met een aantal ‘Hands onners’. Waarom hebben zij voor Hands on gekozen? Wat vinden ze leuk aan het werken bij Hands on? Op welke projecten zijn zij trots?
IT consultant Daan vertelt

IT consultant Daan vertelt

Daan werkt al ruim 10 jaar bij Hands on! Binnen Team Rood richt hij zich op de woningcorporaties en productiebedrijven. Wat vindt hij het leukst aan zijn werk? En waar is hij trots op? Je leest het in dit interview!

Lees meer
Sales support medewerker Kelsey vertelt

Sales support medewerker Kelsey vertelt

Als sales support medewerker bij Hands on combineer je veel verschillende vaardigheden: je moet goed kunnen onderhandelen, een sterke affiniteit met ICT hebben en een goed gevoel hebben bij wat de klant nodig heeft. Kelsey brengt dit allemaal mee! In deze blog vertelt hij over zijn ervaringen bij Hands on.

Lees meer
Directeur René vertelt

Directeur René vertelt

René was begin 30 toen hij Hands on oprichtte, maar het ondernemerschap zat er nog eerder in! Zo had hij in zijn studententijd als een eigen bedrijfje. Toen hij jong was zag hij zijn vader ondernemen en bedacht hij zich dat hij dat ook wilde. In dit interview lees je meer over hoe Hands on tot stand is gekomen.

Lees meer
Manager klantenteam William vertelt

Manager klantenteam William vertelt

William werkt al langere tijd voor Hands on. Hij startte als senior IT consultant en maakte later de overstap naar teamleider van het IT-team. Hij is inmiddels doorgegroeid tot klantteam manager. In dit interview lees je hoe hij dit heeft ervaren en waarom hij na al die tijd nog steeds voor Hands on werkt.

Lees meer
IT consultant Naveed vertelt

IT consultant Naveed vertelt

Naveed is begonnen bij Hands on als service manager binnen Team Groen, en besloot dat hij verder wilde in de techniek. Inmiddels is hij IT consultant en werkt hij met veel toewijding voor onze zorgklanten. In dit interview lees je hoe hij zijn tijd bij Hands on tot nu toe heeft ervaren.

Lees meer
IT consultant Stefan vertelt

IT consultant Stefan vertelt

Stefan werkt al geruime tijd als senior IT consultant bij Team Rood. Met veel toewijding richt hij zich op de projecten bij woningcorporaties en productiebedrijven. Hij haalt veel energie uit het werken met Azure en Powershell. In dit interview lees je meer over zijn achtergrond en zijn toekomstplannen.

Lees meer