Waarom werk je bij Hands on?
Het is een combinatie van de werkzaamheden, de collega’s en de sfeer op kantoor. ’s Ochtends ga ik nooit met tegenzin naar mijn werk. Bij Hands on zijn we eerlijk tegen elkaar, werken we hard maar hebben we ook lol samen. Die combinatie vind ik erg leuk! Ook op technisch vlak heb ik voldoende te doen. De werkzaamheden zijn erg gevarieerd en dat bevalt me goed.

Wat vind je het leukst aan je werk?
Dat is allereerst het uit de brand helpen van de klant. Klanten vragen soms zelfs specifiek naar mij bij bepaalde problemen. Dat geeft een goed gevoel! Ik weet dat ik geduldig en eerlijk ben. Als bepaalde zaken langer de tijd nodig hebben blijf ik altijd met de klant communiceren. Dat geeft klanten vertrouwen, en daarom ben ik goed in wat ik doe.

Kun je me wat meer vertellen over een project waar je trots op bent? 
Dat is een migratie van drie mailboxen vanuit een hosting partij naar Office 365. Ik heb toen een nieuw account aangemaakt voor Office 365 en de mailboxen gemigreerd. Dit was voor een dochterbedrijf van één van onze grotere klanten, ADHD centraal. Verder heb ik voor een winkel van Karl Lagerfeld de gehele IT geïnstalleerd en geconfigureerd. De firewall en switches moesten ook geconfigureerd worden, en ik moest ervoor zorgen dat de access points goed werkten. De kassasystemen moesten werken en de winkel moest toegang krijgen tot het datacentrum. Het ging om een winkel in Londen, en dat was natuurlijk ook wel bijzonder!

Welke opleidingen heb je bij Hands on gevolgd?
Ik heb een opleiding ITIL gevolgd, specifiek voor Servicemanagement. Hierdoor ben ik bekend geraakt met het verder inrichten van processen. Ik moet in mijn werk continu onderscheid maken tussen standaard incidenten en andere storingen. De opleiding helpt me nu om klanten beter te helpen met de processen die zij in hebben gericht, en om meer inzicht te krijgen in waar ze mee bezig zijn. Ik heb verder twee certificaten in Office 365 en Windows Server 2012 en 2016 behaald. Ik wil meer examens halen en mijn kennis verbreden. Dit jaar zou ik het liefst iets doen met Sophos firewalls.

Wat wil je nog graag leren?
Ik wil een SCOM-training en een Sophos training volgen. Uiteindelijk wil ik ook steeds meer naar klanten kunnen gaan. Maar eerst wil ik goed worden in wat ik nu doe.

Waar kunnen jouw collega’s jou voor wakker maken ’s nachts?
Een goede film! Voornamelijk science fiction of John Wick. Verder voor een goed gesprek. Ik hou van filosofie en ben geïnteresseerd in politiek.