Waarom werk je – na ruim 10 jaar inmiddels! – nog steeds bij Hands on? AfbeeldingHands on is een bedrijf met leuke collega’s en klanten. Je bent bij Hands on echt met elkaar bezig om ervoor te zorgen dat de klant tevreden is. Samen delen we lief en leed, en dat is heel bijzonder. Het persoonlijke contact met de klanten vind ik ook heel leuk. De meeste klanten, zoals de Stichting Ouderenhuisvesting Rotterdam (SOR), een stichting die ouderen in Rotterdam helpt bij het vinden van een fijne en veilige woonomgeving, ken ik al heel lang. De mensen daar hebben mij zien groeien en ik heb de stichting zien groeien.

Wat vind je het leukst aan je werk?
Het is nooit hetzelfde. Elke dag is weer anders, en dat is het leuke aan het hebben van verschillende klanten. Dat houdt het werk heel afwisselend en hierdoor blijf ik scherp.

Kun je me wat meer vertellen over een project waar je trots op bent?Recent heb ik een project afgerond waar ik van begin tot eind bij betrokken ben geweest. Hiervoor heb ik de plannen geschreven en de daadwerkelijke migratie uitgevoerd. Dit betrof het vervangen van een Hyper-V-server naar server 2019. Er zat een bug in Server 2019 die ik uiteindelijk heb opgelost. Daar ben ik zelf best trots op.

Welke opleidingen heb je bij Hands on gevolgd?
Ik heb verschillende Microsoft examens behaald. Ook heb ik een aantal HBO-modules gevolgd en een interne ITIL-opleiding gevolgd. Door verschillende bureaus zijn interne trainingen verzorgd m.b.t. het communiceren met klanten, e-mailcommunicatie, etc. Ook leuk zijn de mogelijkheden die Hands on biedt om naar bijvoorbeeld Experts Live te gaan met collega’s.

Waar wil je je graag nog verder in ontwikkelen?
Office 365 vind ik een interessant product. De manier waarop we het implementeren bij de klant spreekt me heel erg aan. We starten met een vrij basale Office 365 omgeving en uiteindelijk vullen we die samen met de klant steeds verder in. Zo helpen we klanten alles uit Office 365 te halen. Ik zou graag op de langere termijn richting senior consultancy willen groeien.

Waar kunnen jouw collega’s jou voor wakker maken ’s nachts?
Een rondje hardlopen! Ik ben echt fanatiek hardloper en hou ook enorm van pizza, het liefst BBQ kip. Dus: eerst pizza eten en dan hardlopen om de calorieën er weer af te trainen!